ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Λόγω της ιδιαιτερότητας των προϊόντων μας, τα οποία έχουν μεγάλο όγκο και βάρος αναλογικά με το κόστος τους, η αποστολή τους γίνεται αποκλειστικά με μεταφορικές εταιρείες και όχι με εταιρείες courier.

Η χρέωση των μεταφορικών γίνεται ανά δέμα. Σαν 1 δέμα ορίζεται το σύνολο των προϊόντων που έχουν βάρος έως 30 κιλά και όγκο έως 0,21m3

Ο ακριβής υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται κατά την εξέλιξη της παραγγελίας. Μην ανησυχείτε, μέχρι να σας γνωστοποιηθεί το κόστος αποστολής καμία χρέωση δε θα έχει πραγματοποιηθεί.

 • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αν βρίσκεστε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας. Όταν είναι η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικά.

 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι αποστολές εντός Θεσσαλονίκης είναι δωρεάν για αγορές άνω των 60€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και εκτελούνται εντός 48 ωρών, εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. Για παραγγελίες μικρότερες από 60€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 5,4€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. ανεξάρτητα από τον αριθμό των δεμάτων.

 • ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές για την ηπειρωτική Ελλάδα εκτελούνται εντός 72 ωρών με κόστος 5,4€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. ανά δέμα. Για παραγγελίες μεγαλύτερες από 400€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος αποστολής αφορά μεταφορά των προϊόντων μέχρι την πλησιέστερη έδρα της μεταφορικής εταιρείας. Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης στο χώρο σας μόνο κατόπιν συνεννόησης και με έξτρα χρέωση.

 • ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Το κόστος αποστολής για τη νησιωτική Ελλάδα είναι 5,4€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. ανά δέμα και αφορά μεταφορά των προϊόντων μέχρι την Αθήνα. Από την Αθήνα μέχρι τον τόπο προορισμού η αποστολή γίνεται με έξτρα χρέωση και ευθύνη του πελάτη.

Για παραγγελίες μεγαλύτερες από 400€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. τα μεταφορικά μέχρι την Αθήνα είναι δωρεάν. Από την Αθήνα μέχρι τον τόπο προορισμού η αποστολή γίνεται με χρέωση και ευθύνη του πελάτη.

!!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!

Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας οι μεταφορικές εταιρείες δεν πραγματοποιούν παράδοση στο χώρο σας αλλά εξυπηρετούν μόνο με παραλαβή από τις εγκαταστάσεις τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη.

 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την πιο συμφέρουσα λύση μεταφοράς.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • Πληρωμή και Παραλαβή από το Κατάστημα

 • Αντικαταβολή

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοσή της. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για αποστολές στους νομούς Αρκαδίας, Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Ηγουμενίτσας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καλαμάτας, Πέλλας, Πιερίας, Φθιώτιδας.

 • Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners

 • Mε χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

 • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Προεξοφλείστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR85 0110 5410 0000 5412 0267 163

ALPHA BANK: GR27 0140 7030 4820 0200 2002 312

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR69 0172 2390 0052 3902 2958 772

EUROBANK: GR83 0260 1830 0002 6020 0672 956

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με mail στο emarketing@aldipack.gr αναγράφοντας οπωσδήποτε το μοναδικό αριθμό παραγγελίας που σας δόθηκε.

Αν χρησιμοποιείτε web banking στείλτε μας το αποδεικτικό πληρωμής με mail στο emarketing@aldipack.gr, αναγράφοντας οπωσδήποτε το μοναδικό αριθμό παραγγελίας που σας δόθηκε.

Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα, μετά τη λήψη του αποδεικτικού πληρωμής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 • Επιστροφή χωρίς υπαιτιότητα της εταιρείας

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να επικοινωνήσετε μαζί μας προτού προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να επιστρέψετε την απόδειξη λιανικής πώλησης μαζί με τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Σε περίπτωση που είχατε ζητήσει τιμολόγιο, οφείλετε να εκδώσετε δελτίο επιστροφής των προϊόντων, το οποίο θα τα συνοδεύει. Εφόσον τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη, μπορούν να αποσταλούν με μεταφορική εταιρεία της επιλογής του, όχι όμως με ταχυδρομείο.

 • Επιστροφή λόγω λάθους της εταιρείας

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής των προϊόντων, υπό την προϋπόθεση ότι η επιστροφή έχει γίνει με τη μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε εμείς. Προτού προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια υποχρεούστε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με τη μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε και μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

 • Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό και θα σας ενημερώσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά για τον τρόπο διεκπεραίωσης του. Εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις επιστροφής των προϊόντων, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί με κατάθεση σε τραπεζικό σας λογαριασμό.

!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Μετά την παρέλευση 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από τον πελάτη, καμία επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή!