1.Εισαγωγή                                                                              

H Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ALDIPACK – Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.» με έδρα στη Θεσσαλονίκη, Γ. Δροσίνη 23 Τ.Κ. 54248, ΑΦΜ 099357432 τηλ. 2310-828788, E-mail: emarketing@aldipack.gr  (Υπεύθυνος Επεξεργασίας) δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας χαρτικών και ειδών συσκευασίας τροφίμων, κατέχει δε υψηλή θέση στην αγορά, χάρη στη δυνατότητά της να καλύπτει τις απαιτήσεις των πελατών της σε ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Στις καθημερινές επιχειρησιακές δραστηριότητές της, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί δεδομένα που αφορούν φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων:

  • Επισκέπτες της ιστοσελίδας της
  • Πελάτες
  • Προμηθευτές
  • Παρόντες, παρελθόντες και μελλοντικοί υπάλληλοι
  • Άλλα ενδιαφερόμενα μέρη

Η εταιρεία μας συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (2016/679 Ε.Ε. GDPR) και κάθε άλλη ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία που αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων και των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (όπως, ενδεικτικά, το νόμο 2472/1997) και δεσμεύεται ότι θα διασφαλίζει ανά πάσα στιγμή την προστασία των Δεδομένων σας:

  • Τα δεδομένα συλλέγονται για συγκεκριμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς και δεν υφίστανται περαιτέρω επεξεργασία με τρόπο ασυμβίβαστο προς τους σκοπούς αυτούς.
  • Συλλέγουμε τα απαραίτητα, για κάθε σκοπό επεξεργασίας δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και τα επεξεργαζόμαστε νόμιμα, δίκαια και με τρόπο διαφανή σε σχέση με τα υποκείμενα των δεδομένων.
  • Φροντίζουμε να είναι, κατά το δυνατόν, ακριβή και ενημερωμένα και τα διατηρούμε μόνο για το χρονικό διάστημα που είναι αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία.
  • Σε κάθε περίπτωση, το κριτήριο που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της περιόδου αποθήκευσης βασίζεται και λαμβάνει δεόντως υπόψη την ανάγκη συμμόρφωσης με κάθε σχετική νομική απαίτηση και την αρχή ελαχιστοποίησης των δεδομένων.
  • Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα ηλεκτρονικά και χειροκίνητα και λαμβάνουμε κάθε πρόσφορο μέτρο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και κατά της τυχαίας απώλειας, καταστροφής ή ζημίας, χρησιμοποιώντας κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα.

Συλλογή, σκοπός, νομική βάση της επεξεργασίας και χρόνος τήρησης των δεδομένων σας

 

1.      Δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα μέσω του ιστοσελίδας μας.

Η εταιρεία μας κατέχει και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα www.aldipack.gr

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας ο διακομιστής μας συλλέγει τα λεγόμενα αρχεία καταγραφής του διακομιστή, (log files) και συγκεκριμένα:

• Ημερομηνία και ώρα εισόδου στον ιστότοπο.

• Όγκος των δεδομένων που αποστέλλονται σε bytes.

• Το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιήσατε για την είσοδό σας στον ιστότοπο.

• Διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP address), όταν εισέρχεστε στον ιστότοπο. Η διεύθυνση IP είναι προσωπικά δεδομένα μαζί με την ημερομηνία και ώρα της επίσκεψής σας, αν και εμείς δεν μπορούμε να σας εντοπίσουμε μόνο με αυτά τα δεδομένα.

Η νομική βάση για την οποία συλλέγουμε τη διεύθυνση IP σας και τη διατηρούμε σε ειδικά αρχεία (log files) είναι το νόμιμο συμφέρον μας για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια δικτύου, πληροφοριών και υπηρεσιών από τυχαία γεγονότα ή παράνομες ή κακόβουλες ενέργειες που συμβιβάζουν τη διαθεσιμότητα, την αυθεντικότητα, την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των αποθηκευμένων ή μεταδιδόμενων δεδομένων (π.χ. έλεγχος επιθέσεων ddos «άρνηση εξυπηρέτησης»), καθώς και η νομική υποχρέωσή μας να παρέχουμε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (GDPR άρθρο 6 παράγραφος 1 περίπτωση στ και γ). Τα δεδομένα δεν θα μεταφερθούν ούτε θα χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να ελέγξουμε τα αρχεία καταγραφής διακομιστών (αρχεία καταγραφής διακομιστών) εάν εντοπιστούν συγκεκριμένες ενδείξεις μη εξουσιοδοτημένης χρήσης.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) το οποίο χρησιμοποιεί μεθόδους κρυπτογράφησης των δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ δύο συσκευών (συνηθέστερα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών), εγκαθιδρύοντας μία ασφαλή σύνδεση μεταξύ τους, μέσω του διαδικτύου, που έχει ως αποτέλεσμα την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και άλλων ευαίσθητων δεδομένων (π.χ. εντολές ή έρευνες του υπευθύνου επεξεργασίας). Μπορείτε να αναγνωρίσετε πως βρίσκεστε σε προστατευμένη σύνδεση βλέποντας τους χαρακτήρες https:// και από το σύμβολο κλειδαριάς που εμφανίζεται στην μπάρα διεύθυνσης του περιηγητή σας.

 

2.      Φόρμα Επικοινωνίας

Στο πλαίσιο της μεταξύ μας επικοινωνίας (π.χ. μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), συλλέγονται τα προσωπικά δεδομένα που συμπληρώνετε δηλαδή ονοματεπώνυμο, Ε-mail, θέμα και ό,τι άλλο θελήσετε να μας αποστείλετε. Τα δεδομένα αυτά αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ανταπόκριση στο αίτημά σας ή για την επαφή και την τεχνική διαχείριση από εμάς. Η νομική βάση για την mpoεπεξεργασία αυτών των προσωπικών δεδομένων, αποτελεί η συγκατάθεσή σας, άρθρο 6 παρ.1 α του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Τα δεδομένα σας θα διαγραφούν μετά την τελική επεξεργασία της επικοινωνίας μας. Αυτό θα συμβεί εάν από τις περιστάσεις μπορεί να συναχθεί ότι ολοκληρώθηκε η επικοινωνία, υπό τον όρο ότι δεν υφίστανται νομικές αξιώσεις αποθήκευσης των δεδομένων αυτών.

3.       Επεξεργασία δεδομένων κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας.

Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στον ιστότοπό μας θα συλλέξουμε τα προσωπικά δεδομένα που εσείς μας παρέχετε όταν συμπληρώνετε την αντίστοιχη Φόρμα Εγγραφής, ήτοι ονοματεπώνυμο και Ε-mail. Αυτά τα δεδομένα επεξεργαζόμαστε, δηλαδή συλλέγουμε και αποθηκεύουμε, με τη συναίνεσή σας κατ’ εφαρμογή του άρθρου 6 παρ.1 περ. α του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και για το σκοπό της δημιουργίας λογαριασμού και προφίλ χρήστη ώστε να μπορείτε να προβαίνετε άμεσα και γρήγορα σε αγορές, να αποθηκεύετε αγοραστικές προτιμήσεις κλπ. Τα δεδομένα τού λογαριασμού σας διατηρούμε για τρία (3) έτη  από την εγγραφή σας ή την τελευταία διάδρασή σας με την ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό χρήστη ανά πάσα στιγμή. Αυτό μπορεί να γίνει με την αποστολή ενός μηνύματος στην προαναφερθείσα διεύθυνση του Υπευθύνου Επεξεργασίας.

Εάν στη συνέχεια προβείτε σε μία εξ αποστάσεως αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα προβούμε σε περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας με σκοπό την εκτέλεση της σύμβασης οπότε νόμιμη βάση της επεξεργασίας θα είναι και η εκτέλεση σύμβασης κατ’ εφαρμογή του άρθρου 6 παρ. 1β του ΓΚΠΔ. Σε κάθε περίπτωση, μετά την πλήρη επεξεργασία της σύμβασης και την ολοκλήρωση της αποστολής μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας και των δεδομένων σας με την αποστολή ενός μηνύματος στην προαναφερθείσα διεύθυνση του Υπευθύνου Επεξεργασίας και τα δεδομένα σας θα διαγραφούν εκτός όσων η διατήρηση είναι απαραίτητη για φορολογικούς λόγους και για λόγους απόδειξης.

4.      Επεξεργασία δεδομένων για την ολοκλήρωση αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ως επισκέπτης.

Έχετε την επιλογή να προβείτε σε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ως επισκέπτης, χωρίς δηλαδή να πραγματοποιήσετε εγγραφή. Στην περίπτωση αυτή θα συλλέξουμε τα δεδομένα σας που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της σύμβασης, δηλαδή το ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής, στοιχεία επικοινωνίας. Αυτά τα δεδομένα επεξεργαζόμαστε με τη συναίνεσή σας και για την εκτέλεση της σύμβασης κατ’ εφαρμογή του άρθρου 6 παρ.1 περ. α  και β του ΓΚΠΔ, τα αποθηκεύουμε δε για χρονικό διάστημα πέντε ετών  μετά την ολοκλήρωση της αποστολής, εκτός όσων η διατήρηση απαιτείται περισσότερο βάσει της φορολογικής νομοθεσίας.. Σε κάθε περίπτωση, μετά την πλήρη επεξεργασία της σύμβασης και την ολοκλήρωση της αποστολής μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας και των δεδομένων σας με την αποστολή ενός μηνύματος στην προαναφερθείσα διεύθυνση του Υπευθύνου Επεξεργασίας και τα δεδομένα σας θα διαγραφούν εκτός εάν υπάρχει κάποιος άλλος νόμιμος λόγος διατήρησής τους.

5.      Αποστολή newsletter

Με τη συγκατάθεσή σας θα συλλέξουμε το Ε-mail σας προκειμένου να σας αποστέλλουμε newsletter με τα νέα της εταιρείας μας. Η νομική βάση για την επεξεργασία είναι η συγκατάθεσή σας (ΓΔΠΔ, άρθρο 6 παρ. 1α) και έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να την ανακαλέσετε.

6.      Δεδομένα λοιπών πελατών και προμηθευτών.

Για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης συλλέγουμε τα δεδομένα των πελατών και προμηθευτών μας όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, στοιχεία αποστολής, οικονομικά δεδομένα, τα οποία μας παρέχετε οι ίδιοι. Σκοπός και νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας είναι η εκτέλεση σύμβασης (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ. 1β) τα διατηρούμε δε για χρονικό διάστημα πέντε ετών κατ’ ελάχιστο ή όσο απαιτεί η φορολογική νομοθεσία.

7.      Υποβολή βιογραφικού σημειώματος

Όταν υποβάλλετε στην Εταιρεία μας μέσω του διαδικτύου ή στα γραφεία μας ένα βιογραφικό σημείωμα, μας παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία που περιλαμβάνονται στο βιογραφικό σας σημείωμα, όπως το όνομα και το επώνυμό σας, την κατάρτιση, την εμπειρία, την εμπειρία, τις επαγγελματικές δεξιότητες και τις προτιμήσεις σας κλπ., καθώς και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που ενδεχομένως θέλετε να μας αποκαλύψετε, όπως η φωτογραφία σας. Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα (CV) για διάστημα έως και τριών ετών για να εξετάσουμε την πιθανότητα να σας προσλάβουμε και η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι η συγκατάθεσή σας καθώς και το αίτημά σας προτού συνάψετε σύμβαση μαζί μας (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ. 1α και 1β).

8.      Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας. Μεταφορές δεδομένων.

Τα δεδομένα σας είναι προσβάσιμα από τους υπαλλήλους μας καθώς και από κάθε άλλο πρόσωπο εξουσιοδοτημένο να επεξεργάζεται τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια των καθηκόντων του. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με τρίτα πρόσωπα, φυσικά ή νομικά, επαγγελματίες, ανεξάρτητους συμβούλους κλπ. τα οποία μας παρέχουν υπηρεσίες εμπορικές, επαγγελματικές ή τεχνικές υπηρεσίες (π.χ. φιλοξενία ιστοσελίδας, λογιστικές υπηρεσίες, μεταφορές) για τους σκοπούς που αναφέρονται πιο πάνω, και υποστηρίζουν την Εταιρεία μας εν όλω ή εν μέρει, σε σχέση με τις δραστηριότητές μας. Τα εν λόγω φυσικά/νομικά πρόσωπα ενεργούν ως Εκτελούντες την Επεξεργασία ή άλλα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα και επεξεργάζονται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τους ίδιους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω, με τα ίδια μέτρα ασφάλειας και σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές υποχρεώσεις.

Προτού το τρίτο μέρος λάβει τα Προσωπικά Δεδομένα, θα πρέπει: (1) να ολοκληρώσουμε τον έλεγχο απορρήτου για να αξιολογήσουμε τις πρακτικές απορρήτου και τους κινδύνους που σχετίζονται με αυτά τα τρίτα μέρη. (2) να λάβουμε εγγυήσεις με σύμβαση από αυτά τα τρίτα μέρη ότι θα επεξεργάζονται Προσωπικά Δεδομένα σύμφωνα με τις οδηγίες μας και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική και το εφαρμοστέο δίκαιο, ότι θα ειδοποιήσουν αμέσως την Εταιρεία μας για τυχόν συμβάντα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή Ασφάλειας, αδυναμία συμμόρφωσης με τα πρότυπα που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική και την υφιστάμενη νομοθεσία, ότι θα συνεργαστούν για την επανόρθωση οποιουδήποτε τέτοιου περιστατικού, ότι θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε στα δικαιώματα των ατόμων που ορίζονται κατωτέρω και ότι θα επιτρέψουν στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας να ελέγχει την επεξεργασία τους όσον αφορά τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις αυτές. Τέλος, τα δεδομένα μπορούν να διαβιβάζονται περαιτέρω σε δημόσιες αρχές και ιδρύματα, καθώς και σε νομικούς μας συμπαραστάτες, για νόμιμους σκοπούς. Εκτός από τα παραπάνω, τα Δεδομένα δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους, ιδιώτες ή νομικά πρόσωπα και δεν θα διαδοθούν.

Όταν η Εταιρεία μας χρειάζεται να μεταφέρει Προσωπικά Δεδομένα εκτός ΕΕ (για παράδειγμα, προκειμένου να χρησιμοποιήσουμε υπηρεσίες Cloud, ή Cookies) αυτό θα γίνει με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στα άρθρα 44 και επόμενα του ΓΚΠΔ, όπως με τη συναίνεσή σας, την εφαρμογή τυποποιημένων συμβατικών ρητρών που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή σε χώρες που θεωρούνται ασφαλείς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

9.      Δεδομένα ανηλίκων.

Η εταιρεία μας δεν επεξεργάζεται  στοιχεία ανηλίκων.

10. Cookies και συναφείς τεχνολογίες

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποστέλλονται στη συσκευή σας όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα. Στη συνέχεια τα cookies αποστέλλονται στην ιστοσελίδα προέλευσης σε κάθε επόμενη επίσκεψη ή σε κάποια άλλη ιστοσελίδα που αναγνωρίζει αυτό το cookie. Τα cookies λειτουργούν ως μνήμη σε μια ιστοσελίδα, επιτρέποντας στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα να θυμάται τη συσκευή σας κατά τις επόμενες επισκέψεις σας. Τα cookies μπορούν επίσης να θυμούνται τις προτιμήσεις σας, να βελτιώσουν την εμπειρία σας ως χρήστης, καθώς και να προσαρμόζουν τις διαφημίσεις που βλέπετε ανάλογα με αυτά που σας ενδιαφέρουν. Νομική βάση για την επεξεργασία είναι η συγκατάθεσή σας (GDPR άρθρο 6 παρ. 1 περίπτωση α)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου που μπορείτε να δείτε τα cookies που έχουν οριστεί στη συσκευή σας και του τρόπου διαχείρισης και διαγραφής τους επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aboutcookies.org.

Α. Τεχνικά cookies.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του και τα οποία δεν συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες.

B. Cookies στατιστικής ανάλυσης

Χρησιμοποιούμε cookies στατιστικής ανάλυσης όπως τα cookies της Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού της Google LLC. Οι πληροφορίες που παράγονται από τα cookies σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) μεταδίδονται γενικά σε έναν διακομιστή της Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Για λογαριασμό μας, η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση του ιστότοπου, να συντάξει αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και να μας παράσχει άλλες υπηρεσίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου και του Διαδικτύου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της άνω υπηρεσίας μπορείτε να βρείτε εδώ:

Γ. Λοιπά Cookies στόχευσης – τρίτων μερών

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε cookies και pixels τρίτων προμηθευτών – όπως η Google. Τέτοια cookies ή εικονοστοιχεία μπορούν να αναπτυχθούν σε έναν ιστότοπο όπως ο δικός μας έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να αναγνωριστεί και να μπορούν να επιδοθούν διαφημίσεις σε αυτόν τον επισκέπτη συναφείς με τα ενδιαφέροντά του. Εάν επιθυμείτε να εξαιρεθείτε από οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες στοχευμένης διαφήμισης, παρακαλούμε να το κάνετε χρησιμοποιώντας είτε τους ελέγχους απορρήτου που προσφέρονται από αυτές τις συγκεκριμένες πλατφόρμες είτε χρησιμοποιώντας μια αναγνωρισμένη υπηρεσία εξαίρεσης όπως:   https://www.youradchoices.com/

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενημερώνεστε για τη ρύθμιση των cookies και μπορείτε είτε να αποφασίσετε μεμονωμένα για την αποδοχή τους ή συνολικά,  είτε να αποκλείσετε την αποδοχή των cookies σε ορισμένες περιπτώσεις. Κάθε πρόγραμμα περιήγησης διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που διαχειρίζεται τις ρυθμίσεις των cookies. Αυτό περιγράφεται στο μενού βοήθειας κάθε προγράμματος περιήγησης, το οποίο εξηγεί πώς μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies. Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε:

Internet Explorer 

Firefox

Chrome

Safari 

Opera 

Λάβετε υπόψη ότι η λειτουργία της ιστοσελίδας μας ενδέχεται να είναι περιορισμένη εάν τα cookies δεν γίνονται δεκτά.

Δείτε εδώ  αναλυτικά ποια cookies χρησιμοποιούμε.

11. Δικαιώματα των Υποκειμένων

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά, στις διευθύνσεις που αναφέρονται στην αρχή της παρούσας, για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τα Άρθρα 15 επ. του ΓΚΠΔ. Μπορείτε, για παράδειγμα, να λάβετε μια ενημερωμένη λίστα ατόμων που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, να λάβετε επιβεβαίωση για το εάν επεξεργαζόμαστε ή όχι προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με εσάς, να ελέγξετε το περιεχόμενό τους, την πηγή, την ορθότητα και την τοποθεσία τους (επίσης σε σχέση με τυχόν τρίτη χώρα), να ζητήσετε αντίγραφο, να ζητήσετε τη διόρθωσή τους και να περιορίσετε την επεξεργασία τους, ακόμη και τη διαγραφή τους, εάν έχει εφαρμογή. Ομοίως, μπορείτε πάντα να αναφέρετε σχόλια και να υποβάλλετε καταγγελίες στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων, Κηφισίας 1-3, GR 115 23, Αθήνα, Τηλεφωνικό Κέντρο: + 30-210 6475600 ή στο http://www.dpa.gr/

Θεσσαλονίκη, Απρίλιος 2019